Friday, January 14, 2011

awak kesayangan saya tau ? :)

tak sangka kan . dulu kita suke gadoh gadoh , kutuk satu sama lain . kapel dulu pon kejap putus kejap kapel. mcm siot je bila pikir balik. tak sangka sekarang dah 5 bulan pon kita kapel , jumpe pon dah . auch . jumpe awak untuk kali pertama , rasa macam sangat sweet . dan saya taktau kenapa , bila saya dengan awak saya rasa happy sangat . rasa macam dunia nie saya la yang punya :) awak comel , walaupun keding -.- awak nak tau , saya takde rasa malu-malu bila dengan awak . rasa macam kita dah pernah jumpa sebelum ni . hehe . awak sayang saya kan awak ? sebab saya pon sayang sangat kat awak :)kite dah janji kan nak kapel lameeeeeeee sangat ? hehe . sebab saya nak sentiasa ada dengan awak , dan awak sentiasa ada dengan saya :)



kita lepak lepak kat pantai kan awak :) masa tuh awak sweet sangat , saya rasa macam taknak bagi awak balik la. huhu. saya bagi awak jam dengan perfume . happy sngat tengok awak pakai . sesuai kan awak :) pastu awak bagi anak kat saya :p aww , so sweet . tp awk tak buat suprise . merajuk kejap. tapi awak tau kan yang saya dah lama minat anak tuh . so thx sangat sbb bagi saya anak , and tuh anak kita kan ? :D





saya nak awak tau saya la orang yang paling happy dalam dunia ni. saya dapat buat awak sayang kat saya , buat awak berubah sbb adanya saya nie . dan saya janji saya akan jaga awak baik-baik . ok. saya takkan buat awak nangis lagi sebab saya . ok? sayang awak sangat baby . iloveyouuu :)


4 comments:

qee said...

weeee. dah jumpaaaaaa.! best kan! hhe!

nana bananananana :) said...

haha , sangat best la akak <3 rasa macam dunia nie adik la yg punyee :p

hazarul ikhwan said...

luvyou<3

nana bananananana :) said...

loveyoutoo by <3
LOVEYOUSOOOOOOOOOOOOOOOMUCH !