Wednesday, September 29, 2010

26/9/10

akhirnya . wedding faiz belah kitorang means belah lelaki selesai jugak dengan suasana yang gile meriah tak hengat dunia. huhu. sedih. dulu , punye la berhempas pulas berbulan-bulan just tuk buat kenduri nie. last2 , kenduri selesai dengan masa sehari je . pastuh semua dah jadi kenangan . sedih gilee kot. tapi sumpah best. dengan tema merah hitam putih , lawa sangat kot. huhu. faiz beruntung sebab semua tuh daripada butik dia kan , so preparation dah tentu tentu la da boom kan . huhu. tetamu yang datang semua puji kitorang punye kenduri , sbb takpenah nampak kenduri mcm nie kat teluk intan . haa . tau takpee. memang jarang nampak la. selalu ade kat keyel sahaja. hihihi. sumpah takbolee lupe la. lepas nie giliran otam plak kan . taktau la mcm mane gayanye. huhu.




pelamin tuh pekerja faiz buat daripada petang before kenduri smp 6 pagi hari kenduri. tak tytow diorang buat lelangit la , bunga2 tuh la. gile rumit kot. huhu. sian gile tgk. tapi berbaloi la sebab semua org suke tgk pelamin tuh . memang ye ah , berbeza dpd pelamin yang slalu ade kat t.intan tuh. huhu. semua puji. :)

org pon rmi datang. kemeriahan tuh ade , sbb kitorang dah lame takde kenduri kawen . huhu. lama jugak la nak tnggu kenduri nie muncul balik. slalu tengok org buat kenduri , skrg turn family kitorang la. last bile otam kawen pastu abes la sbb bile time nana , nana takde dalam tugasan kerja sbb nana pengantin kan . hahaha .













kenduri pon selesai dengan hujan . huhu. nie yang sampai satu family demam bagai. gile takbolee belaa. demam tak hengat dunie betol. sampai sekarang nie. esok nak exam kot. boleh plak demam . huu. hai. tapi takpee laa. kenangan tuh tetap disimpan kot. hehe . :)

No comments: