Sunday, May 30, 2010

melaka :)

erm . arini stat nana masuk MMU melaka , sumpah sedih + bohsan + semuanya . rasa nak hentak hentak je . dah la mala petaka menimpa satu persatu . itu la ini la , tensen kott. huu . arini first dat nana tinggalkan semuanya . tinggalkan mak abah , rumah , bilik , tv , pc , pangai buruk . haha . sumpah rindu kat mak . pape pasnie , makan kat luar je la . susah la nak dpt mak masak . huuu . sedih laaa. kenapa la jauh sangat sampai ke melaka ? susah betol . *tuh la , dulu nak sgt tggalkan rumah . sekarang masa nya dah tiba . nikmati la.* haa , semua cakap kat nana mcm tuh . pdan muke pon . dulu asik merungut sana sini , sekarang nak keluar air mata darah pon bukan boleh balik macam dulu . ermm. tak sangka semuanya dah berubah . mulai arini , 30 may 2010 , pukul 3.40 petang , bermula la kehidupan nana sebagai pelajar U , ataupun senang cakap orang dewasa . wah , ayat mcm pelik je , huu .

dah la takde roomate . sedih sgt . mlm nie tytow sorang2 la ko nana . huuu . naseb ade kawan , tapi bilik lain . jadi la drpd tkde langsung kan. huu . sekrang nie , nana kena betol betol bajet duet , haha . taraf idup kat sini tinggi gile . tadi pon dah belanja bape ratus tuk benda benda yang nana rasa TAK PATOT beli . haha . tapi nak buat mcm mane . nak taknak , kena jugak .sian mak abah , abes duet sbb nana . sedih sgt . sbb tuh nana azam , masuk je belaja nie kena stadi gile hard . takbole maen maen mcm dulu . taknak hampakan diorang lagi . cukup la dulu nana dah hampakan perasaan semua orang just sebab kepentingan nana sendiri . lepas nie , nana kena pikirkan pasal semua orang sebab diorang la segala-galanya bagi nana . nana rindu korang semua sangat sangat :(

p/s : khas utk abah dan mak tersayang , kaksu , abg man , kakya , kakdura , faiz , otam dan semua family nana . iloveyouguys :)

1 comment:

kay said...

pasni stdy rajin2..
br u parent proud of u.